среда, 24. фебруар 2016.

DŽIKIĆ MISLI NA NAREDNU SEZONU: Trener Partizana otkrio koga bi želeo među crno-belima


Od kako je Aleksandar Džikić preuzeo klupo KK PArtizan, ekipa je u poslednjih devet mečeva ostvarila sedam pobeda.Od tih pobeda svakako su najvažnije one u kojima je izboren opstanak u ABA ligi i dve nad Crvenom zvezdom.
Džikić je za kratko vreme privukao simpatije kod navijača crno-belih, koji su se služili da bi bila bolja sezona da je on od početka na klupi:
– Ne slažem se s tim. Takav stav nije korektan prema ljudima koji su radili pre mene u Partizanu. Niti su naši rezultati u poslednje vreme samo odraz mog rada, niti je za rezultate pre mog dolaska odgovoran samo prethodni trener. Jednostavno, tako se dogodilo i dobro je što se tako dogodilo, rekao je Džikić u intervjuu za Informer.
Ekipu je doveo do finala Kupa Radivoja Koraća, ali Džikić je uveren da se odnos snaga nije promenio:
– Kup je drugačije takmičenje od prvenstva. Odnos snaga među ekipama se nije promenio. Jasno je ko je kvalitetniji.
U ovoj sezoni u Partizanu nisu očekivali velike rezultate, međutim, trener crno-belih planira da u sledećoj sezoni ekipa krene da postiže bolji rezultat:
 
– Prirodno da se očekuje kvalitetniji rezultat ako se napravi kvalitetniji tim. E sad, da li ćemo imati kvalitetniji tim ne zavisi samo od nas već i od finansijske situacije.
Džikić već ima planove sto se tiče renoviranja igračkog kadra:
– Najviše bih voleo da Kevin Džons ostane još godinu dana. Ne razmišljamo mnogo unapred, zaključio je Džikić.

Нема коментара:

Постави коментар