понедељак, 15. фебруар 2016.

Evo koliko duguje i od čega trenutno živi Partizan!

Prvi operativac fudbalskog kluba Partizan otkrio je u ponedeljak za koliko je nova Uprava smanjila dugovanja i od čega crno-beli trenutno preživljavaju.


Fudbalski klub Partizan ušao je u veliki problem zbog kršenja ugovora koji je prethodna Uprava potpisala sa Fondom Pinija Zahavija prilikom prodaje dela prava na Andriju Živkovića.


Generalni direktor Miloš Vazura gostovao je danas u emisiji "Tema jutra" na televiziji "N1", a tom prilikom je bilo reci o slucaju ''Zivkovic'' ali i još nekim stvarima koje imaju krucijalan značaj za normalno funkcionisanje kluba.

Prvi operativac crno-belih otkrio je da klub iz Humske duguje 10 miliona evra, što je suma u koju nije uračunato 2.5 miliona evra koje će Partizan morati da plati na ime penala Fondu Pinija Zahavija.
"Konkretno, smanjili smo dug za 2.5 miliona evra, plus deo za reprogram poreza koji se ne pojavljuje u tom prikazu. Uglavnom se duguje bivšim igračima i menadžerima. Dakle, trenutni dug je negde oko 10 miliona evra, funkcionišemo normalno" rekao je Vazura.
Aktuelni šampion Srbije prodao je tokom zimskog prelaznog roka Ivana Šaponjića i Nikolu Ninkovića, a generalni direktor otkriva da je upravo transfer mladog napadača omogućio crno-belima da normalno funkcionišu.
"Prodali smo Ivana Šaponjića i od toga sada živimo" kratko je objasnio Vazura.
Navijači Partizana za sada ostaju uskraćeni za objašnjenje kako su raspoređeni milini evra od učešća u Ligi Evrope i pozamašna suma na ime transfera Aleksandra Mitrovića u Njukasl.

Нема коментара:

Постави коментар