четвртак, 25. фебруар 2016.

Karte za meč Partizan NIS – Cedevita u prodaji od nedelje, 28. februara
Zbog velikog interesovanja i ograničenog kapaciteta dvorane, karte će biti puštene u prodaju ranije. Za sam dan utakmice, biće ostavljen ograničeni kontigent ulaznica koje će se naći u prodaji dva sata pre početka meča. 

Košarkaški klub Partizan NIS, ponovo će odigrati prvenstvenu utakmicu pod svodovima legendarne novobeogradske Hale sportova, koja od skoro novi ime Ranka Žeravice, jednog od ljudi čiji koji su dali veliki doprinos prilikom postavljanja temelja modernog Partizana.
Ovog puta, crno-beli u ponedeljak, 29. februara od 20 časova dočekuju zagrebačku Cedevitu u okviru XXV kola regionalne ABA j.t.d. lige. Zbog manjeg kapaciteta dvorane u odnosu na dvoranu „Aleksandar Nikolić“ (Pionir) KK Partizan NIS će u prodaju pustiti manji broj ulaznica od uobičajenog.

Ipak, da bi se izbegle gužve, Partizan NIS obaveštava sve navijače da će karte biti u prodaji na blagajnama Hale sportova Ranko Žeravica u nedelju, 28.02. od 10 do 16 časova kao i na sam dan utakmice od 18 časova.
Za dan utakmice, klub će ostaviti ograničeni kontigent ulaznica kako bi i oni koji u nedelju ne mogu da dođu do Novog Beograda bili u prilici da kupe karte za meč u dvorani gde su osvajani prvi trofeji u istoriji našeg kluba.
Cena ulaznica za tribine iznosi 300 dinara a donji prsten (bele stolice) u Palati sportova na Novom Beogradu biće rezervisane za vlasnike sezonskih ulaznica.

Нема коментара:

Постави коментар