четвртак, 25. фебруар 2016.

OTVARA SE NOVI FRONT: Evropski ‘biser’ bira između Partizana i Zvezde


Prema oceni stručnjaka u pitanju je jedan od najtalentovanijih plejmejkera u Evropi.
Košarkaš Budućnosti Ognjen Čarapić vrlo je prijatno iznenadio evropsku javnost pojavom na košarkaškoj scenu kao supertalentovani plejmejker, ali ove sezone u timu Budućnosti je u sencu mnogo skupljih i iskusnijih igrača, uglavnom inostranih.
On 1. septembra ove godine puni 18 godina i zato se već sada povela priča da bi na leto mogao da ode u neki od većih evropskih klubova.
Crnogorske ‘Vijesti.me’. danas pišu da su prvi u redu Partizan i Crvena zvezda i da bi mogle da imaju prednost u odnosu na ostale evropske velikane.
Njegov menadžer, Miško Ražnatović, za sada je ostao ‘zakopčan’ po tom pitanju.
– Kako se bude primicalo Ognjenovo punoletstvo, donećemo odluku koja je najbolja za njega. Kakva će odluka biti – vrlo je teško reći u ovom trenutku. Dosta toga će zavisti i od toga koje će takmičenje Budućnost igrati sledeće sezone, koje će ambicije imati i da li će u tom programu biti dovoljno strpljenja i mesta za jednog od nesporno velikih evropskih talenata – rekao je Ražnatović za ‘Vijesti’.Već godinama je jedan od igrača koji je pozivan na mnoge utakmice za mlade košarkaše širom sveta, a prošle godine igrao je na juniorskom ‘Ol-star’ meču u Lilu u okviru Eurobasketa.

Нема коментара:

Постави коментар