уторак, 16. фебруар 2016.

OTVORILI SE: Pogledajte koliko je Partizan potrošio na pojačanjaCrno-beli prvi put posle duže vremena plaćali obeštećenje za igrače.
Partizan se isprsio u ovom prelaznom roku – piše Mozzart sport. Za naše uslove možda ne previše, ali u odnosu na prethodni prelazni rok znatno više. Za razliku od letos, kad su do poslednjeg dana potrošili svega 50.000 (Marko Jevtović), a onda u završnih 24 sata još 350.000 evra (Nemanja Mihajlović i Aleksandar Subić ), crno-beli su tokom u petak okončane januarske pijace izdvojili duplo više novca u nameri da ojačaju tim za koji se u prvom delu sezone ispostavilo da ne može da izdrži zahtevan ritam takmičenja na više frontova.
Osvežili su ga na pozicijama koje bile najkritičije. U Humsku 1 stigli su zadnji vezni Everton Luiz i štoper Sedrik Gogua, što je prvi put posle dve i po godine i pet prelaznih rokova da na Topčidersdkom brdu plaćaju za transfer stranaca, a ne da ih dovode kao slobodne igrače i(li) na pozajmicu. I to ne malo, jer je na račun Sent Galena prebačeno 350.000, a finskog SJK-a okruglo 400.000 evra, uz obavezu obračunavanja procenata od narednih prodaja fudbalera iz Brazila i Obale Slonovače.

Нема коментара:

Постави коментар