понедељак, 15. фебруар 2016.

PALA ODLUKA: Džikić ‘presekao’ koga ne vodi na Kup Radivoja Koraća


Zbog ograničenog broja stranaca, trener Partizana morao je da odstrani jedno ime iz ekipe za završnicu nacionalnog kupa.Kako Partizan ima petoricu igrača sa inostranim pasošem u timu, a pravila Kupa Radivoja Koraća nalažu da ih samo četvorica sme biti prijavljena za to takmičenje, Aleksandar Džikić našao se u dilemi koga da odstrani iz ekipe.
Slovenac Edo Murić i trojica Amerikanaca Darel VilijamsKevin Džons, Džamar Vilson bili su gotovo izvesni da će ići u Niš, s tim što je postojala mogućnost da najnovije pojačanje Vilijams bude precrtan, ali kako je Božo Đumić doživeo povredu, snažni centar će morati da pomogne u igri ispod obruča.
To znači da je sa spiska otpa krilni igrač Adin Vrabac, igrač iz Bosne i Hercegovine, koji je u poslednje vreme zaigrao sve bolje, ali je ipak bio žrtva taktike i stanja u ekipi pred Kup Koraća.
Takođe, sa ekipom neće ići ni Andrej Magdevski, igrač sa makedonskim državljanstvom, ali kako se nalazi na dvojnoj registraciji u OKK Beogradu i nije u prvom planu kod Aleksandra Džikića, i on je otpao sa spiska putnika.
Partizan će u četvrtfinalu KRK u četvrtak od 21h igrati protiv FMP-a iz Železnika, a evo se crno-beli opuštaju pred taj mec..

Нема коментара:

Постави коментар