уторак, 16. фебруар 2016.

PARTIZANOV REBUS: Fotografija govori jedno, a spisak igrača najavljuje nešto drugo!


Renovirani tim Partizana prolećni deo sezone će početi u prilično rekonstruisanom sastavu pošto je bilo i dolazaka, ali i odlazaka iz kluba.Ono što upada u oči na zvaničnom sajtu kluba je da na fotografiji tima na koji račiuna trener Ivan Tomić nema Andrije Živkovića, Živka Živkovića i Lazara Ćirkovića, koji treniraju sa Teleoptikom.

Međutim, njih trojica su i dalje na spisku igrača odnosno zadržali su svoje brojeve – Živko Živković jedinicu, Lazar Ćirković trinaesticu, a Andrija Živković sedamnaesticu.
Da se ne radi o neažurnosti potvrđuje podatak da su na spisku i zimske novajlije Sedrik Gogua, Everton Luiz, Bojan Šaranov, Nemanja Mihajlović, Marko Jovanović i Marko Jovičić, kao i da je mladi Dušan Vlahović upisan pod brojem devet, a Predraga Luke koji je pre samo tri dana raskinuo ugovor nema na spisku.
Ovo bi moglo da znači da se u Partizanu i dalje nadaju da bi Živković mogao da produži uovor sa klubom, a ako bi se to desilo mesto u prvom timu bi ga čekalo i nesmetano bi mogao da pomogne svojim saigračima u borbi za Kup Srbije i juriš na drugo mesto u Superligi Srbije.

Нема коментара:

Постави коментар