уторак, 16. фебруар 2016.

PARTIZANU NISU VALJALI: Nekadašnji igrači Partizana glavne uzdanice novog kluba


U Partizanu nisu dobili priliku, ali će u dresu drugog kluba moći da pokažu da su kadri da se bore za najviše ciljeve.

Sportski direktor Čukaričkog Vladimir Matijašević je, u intervjuu za zvaničan klupski sajt, pričao i o dvojcu koji je nekada nosio dres Partizana – Filipu Kneževiću i Nemanji Radonjiću:
Prvi na “tapetu” bio je Knežević:
– Knežević je jedan od igrača koji su obeležili prvi deo prvenstva. To znaju svi koji prate fudbal u Srbiji. Bili smo iznenađeni što igrač takvog profila nije otišao u inostranstvo, ali isto tako, kad se pojavila mogućnost, nismo oklevali ni jednog trenutka ga eventulno angažujemo.
Rekao je da pregovori nisu bili teški:
– Brzo smo se dogovorili oko uslova. Verujemo da se radi o igraču koji će biti značajno pojačanje i koji će svojim kvalitetom uticati da napad Čukaričkog bude još opasniji. Na tom transferu se radilo poslednjih deset dana prelaznog roka i lično sam veoma zadovoljan zbog završenog posla.
Sa druge strane, Nemanja Radonjić je igrač koji je kao mlad otišao u inostranstvo, tako da, iako povratnik, još uvek može da se svrsta među talente:
– Veliki potencijal i veliki talenat, kao što sam rekao i kad je došao u klub. Svoje mogućnosti nagovestio je u jednoj od prijateljskih utakmica kad je postigao pet golova. Bori se, radi na sebi, traži šansu.
Ostaje da se vidi da li će dva fudbalera iskoristiti drugu priliku i naterati Partizan da zažali jer ih se prelako odrekao.

Нема коментара:

Постави коментар