петак, 26. фебруар 2016.

PRVENSTVO SRBIJE: IZREČENE KAZNE ZA INCIDENTE U "VEČITOM DERBIJU"


Vršilac dužnosti Direktora takmičenja Bogdan Dabović doneo je odluke o kaznama za incident na utakmici Prvenstva Srbije između Partizana i Crvene zvezde igranoj 23. februara 2016. godine.

Na osnovu prijave delegata i glavnog sudije pomenute utakmice i nakon pregledavanja snimka susreta, u skladu sa Disciplinskim pravilnikom odlučeno je:

Igrači Partizana Nenad Raković i Crvene zvezde Dominik Crnogorac suspendovani su jednu prvenstvenu utakmicu zbog međusobnog fizičkog obračuna prilikom izlaska sa ledene ploče po završetku druge trećine, u skladu sa automatskom kaznom dobijenom na utakmici (kazna igre – Match Penalty);
  • Igrač Partizana Boban Čukovićsuspendovan je na tri prvenstvene utakmice zbog učestvovanja u tuči koja se dogodila po završetku druge trećine i tom prilikom, koristeći zaštitnu kacigu igrača protivničke ekipe, povredio igrača Crvene zvezde Ivana Anića, nanevši mu lakše telesne povrede.
Pomenute odluke stupaju na snagu odmah, a pravo na žalbu na ove odluke klubovi i pojedinci mogu podneti Liga odboru u roku od osam dana.

Нема коментара:

Постави коментар