среда, 23. март 2016.

Direktor prelomio: “Ovo su igrači koji mogu u Partizan!”

2e100381-3820-4205-991a-dbc25a4feeaa
Šta god da se dešava u i oko Partizana, Ivica Iliev ne prestaje da širi optimizam i uverava javnost da će crno-beli biti još jači od leta.
Iako su ga mnogi često kritikovali zbog njegovih euforičnih najava, zbog predstavljanja zimskih pojačanja u stilu ”transfer bombi”, kako odmiče prolećni deo sezone, sve više je onih koji vide daIvica Iliev sve to nije govorio bez osnova.
Primera radi, Nemanja Mihajlović je ekspresno izrastao u jednog od predvodnika novog tima Partizana, a šta je Iliev rekao konkretno o njemu, posle onoga što je mladi fudbaler do sada prikazao u dresu Partizana.
Ali, svima je takođe jasno da tokom zime ekipa Partizana nije ”skockana” potpuno na način kako su to želeli Ivica Iliev i trener Ivan Tomić.
Ono što je ostalo nezavršeno tada, biće urađeno na leto, pogotovo kada je u pitanju ofanzivna linija tima, a Iliev ponovo poručuje ”Grobarima” da ne brinu i da će biti zadovoljni pojačanjima koja će možda biti poznata već do kraja prolećnog dela sezone.
A dok se ne otkriju imena, Iliev otkriva kriterijume po kojima će ubuduće biti dovođeni novi igrači u Humsku.
”Radimo maksimalno! Hoćemo da razbijemo predrasude kako u Partizan može da dođe bilo ko. Ne može. Ne, niko ko nije kvalitet.
Onaj za koga se zainteresujemo mora da shvati eventualni dolazak u Partizan kao životnu šansu. Ne da je vanserijski igrač, nego da preko našeg kluba to može da postane”, objašnjava Iliev, a prenosi”Sport”.
I kada se sve to ostvari, Iliev veruje da više nijedan protivnik na ovim prostorima neće moći da preti Partizanu.
”U narednih šest meseci svi ostali klubovi će se vratiti na stadijum na kojem su bili kad sam ja igrao. Da se plaše Partizana. A ne da mu prete. Verujte mi na reč, dovešćemo klub na taj nivo”,istakao je Iliev.
Na kraju, da pitamo ”Grobare” – da li mu verujete na reč?

1 коментар: