понедељак, 21. март 2016.

DOBAR GLAS DALEKO SE ČUJE: Španci u junu dolaze po dva igrača Partizana

FK Partizan
Partizan je nepresušan izvor fudbalskih talenata, što veoma dobro znaju brojni evropski klubovi, a novi dokaz za to stiže iz Španije. Poznati fudbalski menadžer i nekadašnji sportski direktor Crvene zvezdeZoran Stojadinović je za Sport otkrio da Valensija i Sevilja pomno prate dvojicu Partizanovih igrača i da bi tandem već u junu mogao na Pirinejsko poluostvro.
- Sevilja i Valensija prate našu ligu jer su videli da je Liverpul napravio odličan posao sa Markom Grujićem. Oba kluba planiraju da u budućnosti budu jaki konkurenti na našem tržištu. Ti klubovi imaju novac i traže najbolje proizvode koje bi dodatno unapredili kad ih uzmu - rekao je Stojadinović za Sport.
Stojadinović nije želeo da licitira sa imenima, ali novinari Sporta su stigli do informacije da Valensija i Sevilja pomno prate igre i razvoj dvojice igrača Partizana. Prvi je bek Miroslav Bogosavac koji je ovog proleća postao sttandardni prvotimac. Bogosavac (19) je po mišljenju brojnih stručnjaka jedan od najtalentovanijih levih bekova na Balkanu. 
Uz Bogosavca, u Španiji se pomno prati i razvoj Strahinje Bošnjaka, 17-godišnjeg defanzivca, koji kucva na vrata prvog tima Partizana. Bošnjak se i ranije pominjao kao meta brojnih evropskih klubova, kadetski reprezentativac Srbije je već skrenuo pažnju talentom i kvalitetom. 

Нема коментара:

Постави коментар