субота, 05. март 2016.

FSS zatražio stručno mišljenje iz Niona o „večitom derbiju“: UEFA rekla – penal!


Prema uvidu u dokument koji je stigao i koji je potpisalo više stručnjaka Sudijska komisija UEFA je procenila da je Partizan oštećen za penal u 12. minutu
FUDBALSKI savez Srbije se obratio Sudijskoj komisiji UEFA sa molbom da pošalje stručno mišljenje o spornim detaljima sa 150. večitog derbija.
Prema uvidu  Novosti u dokument koji je stigao iz Niona i koji je potpisalo više stručnjaka, jasno je da je Sudijska komisija UEFA procenila da je Partizan u 150. večitom derbiju“ oštećen za penal u 12.minutu , a da mu je poništen i regularan gol u 46.minutu i da nije bilo ofsajda.
Prva konstatacija iz Niona nije očigledno bila dovoljna za procenu Sudijske komisije FSS koja je odlučila nešto potpuno drugačije.

Inače, ovaj podatak naišao je na neodobravanje jednog,za sada ne imenovanog člana Sudijske komisije FSS , koji se usprotivio ovakvom razvoju događaja , a cela jučerašnja višečasovna sednica Sudijske komisije FSS poprimila je karakter skandala kada ni jedan od petorice članova nije želeo da stavi potpise na svoje konačne odluke kada su saznali da će saopštenje sa sastanka da se pojavi u javnosti posle logičnog i velikog pritiska novinara i sportske javnosti. Pitanje je: čega su se uplašili?

Нема коментара:

Постави коментар