среда, 23. март 2016.

ILIEV NAJAVIO POJAČANJA: Otkriven problem koji muči Beka Fofanu

Sportski direktor Partizana uveren je da će do leta od Partizana napraviti tim kog će se svaki tim plašiti.

FOTO: STARSPORT


Ivica Iliev navikao je javnost u Srbiji i navijače Partizana na ‘bombastične’ najave i izjave koje izazivaju dosta pažnje.Nemanju Mihajlovića je proglasio najboljim fudbalerom u Srbiji, a ekipu Partizana pohvalio za snažan karakter koji je pokazala ovog proleća pod vođstvom Ivana Tomića.
Isto tako je najavio velika dela za predstojeći prelazni rok, kao i to da je nekoliko poslova oko pojačanja već pri kraju, prenose ‘Novosti’. Dakle, radi se punim parom u Humskoj.
– Srećan sam jer znam šta nas čeka na leto. Napravili smo bazu za budućnost, a vrlo smo blizu da neka pojačanja završimo već tokom proleća. Znamo šta nam fali, imamo problem napadača – najavio je Iliev mete u sledećem prelaznom roku.
Zatim je prokomentarisao učinak napadača i konačno otkrio zbog čega u timu ovog proleća nije bilo svojevrsnog ljubimca GrobaraIsmaela Beka Fofane.
– Svi znamo kako je igrao pre odlaska u Kinu i kako je zimus, po povratku sa pozajmice, delovao na treninzima. Delovalo je da je isti Fofana, ali kad ga skoro dve godine ne vidite u igri onda je to mač sa dve oštrice. Profesionalac je, dobro trenira, međutim, to nije dovoljno za Partizan – rekao je Iliev i osvrnuo se na mali doprinos Valerija Božinova:
– Božinov bi i sa 50 odsto od onog starog iz Italije bio najbolji u regionu. Jeste dao 13 golova do sada, ali ipak verujem da će pružiti mnogo više do kraja sezone – objasnio je Ivica Iliev.

Нема коментара:

Постави коментар