петак, 25. март 2016.

Legende pomažu Partizanu


Približava se spektakl , koji će u nedelju na Banjici okupiti velike Partizanove zvezde, legende jednog od najtrofejnijih klubova sveta.
U nedelju u 19 časova počinje meč, u kome će zaigrati sadašnji i mnogi slavni bivši vaterpolisti Partizana. Veliki događaj organizuje Fondacija „Grobari za nas“, a sa ciljem da se pomogne crno-belima da izađu iz krize.
vujasmilan

Na klupama će sedeti dve velike legende. Jednu ekipu vodiće sadašnji trener Vladimir Vujasinović, drugu Igor Milanović, koji je kao šef stručnog štaba odveo crno-bele do najvećeg uspeha u poslednjih 40 godina – titule prvaka Evrope 2011. Tada je dirigent u bazenu, kao kapiten, bio upravo Vladimir Vujasinović.
Legende na klupama, mnoge legende u vodi i oko plivališta.
Publici će se predstaviti skoro svi igrači iz generacije koja se 2011. u Rimu popela na evropski tron, izuzimajući one koji su iz opravdanih razloga sprečen, kao i mnogi drugi vaterpolisti svetske klase koji su pisali istoriju Partizana. Navijači će u nedelju uživati u majstorijma Živka Gocića, Filipa Filipovića, Slobodana Nikića, Duška Pijetlovića, Milana Aleksića, Stefana Mitrovića, Dušana Mandića… Sutra bi trebalo da bude poznat i konačan spisak igrača koji će se uključiti u akciju, a ekipe će biti određene u dogovoru trenera.
Na tribinama će biti članovi ekipe koja je osvojila prvi Kup šampiona 1964: Đorđe Perišić, Boris Čukvas, Branimir Glidžić, kao i mnogi asovi kasnijih generacija: Igor Gočanin, Goran Rađenović, Danilo Ikodinović, Nikola Kuljača…
Bivši asovi će se okupiti da učešćem u akciji pomognu da sadašnje i buduće generacije nastave da idu putem trofeja.
Predviđen je i zabavni program, a među gostima će biti i hokejaši Partizana, koji su nedavno osvojili titulu prvaka države.
U Partizanu se zahvaljuju svima koji su prihvatili učešće u akciji.
-Veliku zahvalnost dugujemo i Fondaciji „Grobari za nas“, koja je sve pokrenula i s kojom smo saradnju počeli još prošle godine – kaže Aleksandar Šoštar, predsednik kluba.
Ulaznice se prodaju na biletarnicama „Ticket line“-a, a danas ili sutra prodajni štand će biti postavljen i na bazenu Banjica. U prodaji su dve vrste karata – „bele“, koje koštaju 600 dinara i omogućuju ulaz na tribine, i „crne“, po ceni od 500 dinara, i namenjene su svima koji žele da učestvuju u akciji, a ne mogu da prisustvuju meču
“TICKET LINE”
Prodajno mesto u Domu sindikata, Trg Nikole Pašića
Telefon: 011/ 2030 570 svakog radnog dana od 9:00 – 19:00h i Subotom od 12:00 – 18:00

Нема коментара:

Постави коментар