понедељак, 14. март 2016.

Nemanja Jankovic: Hokej i Partizan !


Nemanja Janković, strelac pobedonosnog pogotka u prvom meču finala plej-ofa:
„Kod nas u Partizanu niko nije plaćen. Igramo iz ljubavi prema klubu, za decu Partizana, mnogo toga zavisi od ove borbe za šampionsku titulu. Ovo je borba za klub, cela sadašnja ekipa maltene se zna još iz pelena. Imamo sada veoma dobru šansu da donesemo malo radosti celoj crno-beloj sportskoj porodici koja preživljava teške trenutke“.„Realno, Zvezda nikad nije bila bliža trofeju nego ove sezone. Međutim, mi želimo da stavimo tačku na to. Ako sada odbranimo titulu, mislim da će nam biti lakše narednih godina“.

„Nama u hokeju formalna prednost domaćeg terena ne znači ništa, jer mi na svakoj utakmici imamo podršku navijača. Grobari su već godinama dominantni na tribinama ko god da je domaćin u derbiju. Uostalom, hala je ista, uvek je to Pionir. Nadam se, doduše, da ćemo kao domaćini slaviti titulu u trećoj utakmici“.

"Počeli smo malo više da forsiramo mlađe kategorije. Razmišljamo da oni sledeće sezone igraju slovenačku ili mađarsku ligu, jer je tamo jača konkurencija. Što se tiče seniora, postoji plan, naravno u perspektivi, da Beograd ima tim u ruskoj KHL ligi i Partizan vidi sebe u toj priči. Što se tiče sledeće sezone, ideja je da seniori igraju Višaju ligu, to je druga ruska liga, samo rang ispod KHL-a", rekao je Nemanja Janković i dodao da klub duguje veliku zahvalnost Fondaciji „Grobari za nas“, koja je finansijski pomogla hokejašku, ali i rukometnu i vaterpolo sekciju crno-belih.

Нема коментара:

Постави коментар