среда, 30. март 2016.

NIKOLA PEKOVIĆ: Cilj nam je da ponovo budemo respektabilni! (VIDEO)Predsednik košarkaškog kluba Partizan smatra da su crno-beli imali sasvim solidnu sezonu.

Nikola PekovićU intervjuu koji je dao za “Sport klub”, košarkaš Minesote i predsednik Partizana Nikola Peković rekao je da su crno-beli ostvarili jedan od prioriteta ove sezone:
– Jedan od prioriteta bio nam je da opet budemo respektabilan klub i da igramo Evropu. Odlučili smo se za Evrokup, i nadamo se da ćemo se vratiti u Evroligu kroz njega.
Peković se zatim dotakao i potencijalnih pojačanja za Superligu
– Najveće poverenja imam u Džikića. Razgovora sa igračima ima, ali videćemo da li ima potrebe uopšte dovesti bilo koga. To zavisi od Džikića. Bitno je da igrači završe sezonu bez povreda. Normalno da su nam porasli apetiti posle petog mesta u ABA ligi i finala kupa, ali polako…
Prokomentarisao je i ono što zanima veliki broj navijača Partizana – očekivanja pred narednu sezonu:
– Sledeća sezona je daleko, ima mnogo da se igra, mnogo problema u ovoj, KLS da se odigra… moj plan je da sednem sa Džikićem kad se vratim, da vidimo šta on misli, njegova razmišljanja, planove, da vidimo finansijski kako stojimo, pa ćemo videti šta i kako.
Ceo intervju možete poslušati na snimku ispod:(Youtube/Sport Klub)

Нема коментара:

Постави коментар