четвртак, 24. март 2016.

Džikić: Tu smo, još odustali nismo


Skoro mesec dana posle završetka Jadranske lige i više od mesec dana pre početka Superlige, košarkaši Partizana vredno treniraju, spremaju se za prijateljske utakmice i čekaju početak domaćeg takmičenja.

aleksandar dzikic 15

- Tu smo, još odustali nismo. Ulazimo polako u trening. Vremena barem imamo dovoljno – rekao je trener ekipe Aleksandar Džikić agenciji Beta.
Partizan je 29. februara završio Jadransku ligu pobedom nad Cedevitom, posle čega je trenirao još sedam dana, a onda je ekipa dobila sedam dana ponovo, da bi se u ponedeljak ponovo okupila i nastavila da radi. Sa timom radi i Mihajlo Andrić, koji je pauzirao duže od četiri meseca zbog povrede.
- Andrić je na svakom treningu, ulazi kontrolisano u sistem. Pokušavamo da ga postepeno dovedemo na takmičarski nivo – rekao je Džikić.
Crno-beli će vreme do takmičarskih utakmica ispuniti prijateljskim mečevima.
- Gledamo da obezbedimo dobre rivale za prijateljske utakmice, što uopšte nije lako. Ali tako je kako je… Igraćemo sa Zadrom, Mega Leksom, Slobodom i drugima. Postoje opcije da igramo i sa još nekim ABA ligašima – rekao je Džikić.

Нема коментара:

Постави коментар