субота, 16. април 2016.

Partizan i Mega Leks igrali za Danila Jovanova


Humanitarni meč između finalista ovogodišnjeg Kupa Radivoja Koraća odigran je Kraljevu a sav prihod od prodatih ulaznica namenjen je nekadašnjem kapitenu Mašinca. 

Utakmica u gradu na Ibru, odigrana je u novoj Hali Sportova. I pored toga da meč nije imao takmičarski značaj,  igrači obe ekipe u nekoliko navrata podigli publiku na noge atraktivnim potezima. Početni minuti igrali su se u nešto sporijem ritmu i uz mali broj postignutih poena,  da bi kako je meč odmicao, igrači prikazivali sve više.


U redovima crno-belih, Darel Vilijams je imao nekoliko atraktivnih zakucavanja u kontranapadu, dok sun a drugoj strani zapažene uloge imali Đoković i Zubac.
Na kraju, meč je završen rezultatom 76:58 u korist Mega Leksa.

Od prodaje ulaznica za večerašnju utakmicu prikupljeno je 258.000 dinara koji će otići za pomoć Danilu Jovanovu, nekadašnjem košarkašu i kapitenu Mašinca koji je pre 18 godina, posle teškog saobraćajnog udesa ostao potpuno nepokretan. Ipak, upornim radom, Jovanov je vratio pokretljivost u rukama i nedugo zatim postao šampion u moto trkama i šampion sveta u plivanju za osobe sa invaliditetom.
Prihod je namenjen za kupovinu lift trake pomoću koje će Danilo sam moći da se spusti sa drugog sprata svoje zgrade do izlaza.
Mega Leks
Simić, Đoković 18, Veljković, Ivanović 10, Pavlović, Zubac 17, Zagorac, Popović 11, Simeunović 6, Nikolić 8, Janković 6
Partizan NIS
Cvetković 5, Aranitović 6, Džouns 4, Murić 6, Marinković 9, Veličković 4, Vitkovac, Koprivica 4, Milutinović, Vilijams 18, Vilson 2.
(Foto: Goran Šljivić) 

Нема коментара:

Постави коментар