среда, 23. новембар 2016.

Dogovoreno! Partizan potpisuje ugovor sa stoperom omladinske reprezentacije koje je snimala Barsa!


Partizan se obezbedio! Crno-beli i Strahinja Bošnjak nastavljaju zajedno. Ovoga puta na bazi dugoročne saradnje. Supertalentovani štoper kluba iz Humske 1 dogovorio je saradnju sa aktuelnim rukovodstvom i prema informacijama Sportskog žurnala u četvrtak će potpisati profesionalni ugovor.
S obzirom da je Bošnjak 1999. godište i da 18. februara postaje punoletan, prvi profesionalni ugovor biće overen na tri godine. Relano je očekivati da već za tri meseca omladinac Partizana stavi potpis na još dve godine, što je praksa u sličnim slučajevima.
Strahinja Bošnjak u dresu omladinske reprezenatcije
Bošnjak važi za jednog od najtalentovanijih fudbalera na štoperskoj poziciji u svom godištu. Poznati menadžer Zoran Stojadinović je početkom ove godine tvrdio da su ga skauti Barselone okarakterisali kao ekstra potencijal. Na sve to, na nedavnom kvalifikacionom turniru omladinskih reprezentacija za plasman na Prvenstvo Evrope, Arseni Komas, jedan od glavnih skauta katalonskog giganta, bio je uživo u Staroj Pazovi kako bi ispratio igre Bošnjaka, ali i Veljka Nikolića, veziste Crvene zvezde, takođe iz “klase 1999”.
Podsetimo, Strahinja Bošnjak je u leto 2015, kad je trener Partizana bio Zoran Milinković, prošao pripreme prvog tima na Tari, a zimus je bio i na Kipru, u vreme kad je za komandama Parnog vasljka sedeo Ivan Tomić.

Нема коментара:

Постави коментар