уторак, 22. новембар 2016.

Juventus kontaktirao Bozinova povodom Milenkovica! A on pohvalio saigraca veoma puno!


"Dobro, možda ne da odmah i da dobije glavnu ulogu, ali bi u Italiji sigurno naučio puno toga“, napominje Bugarin
Kolege sa Čizme najviše je zanimala priča oko interesovanja Juventusa za supertalentovanog defanzivca crno-belih Nikolu Milenkovića, a Bugarin kaže da su ga zvali iz Torina zbog popularnog Blekija.
„Juventus me je pitao za njega, želeli su da saznaju nešto više. Dao sam im vrlo pozitivno mišljenje o momku, radi se o velikom prospektu za budućnost, koji ima još puno prostora da napreduje. Momak je spreman za transfer. Dobro, možda ne da odmah i da dobije glavnu ulogu, ali bi u Juventusu sigurno naučio puno toga“, istakao je Božinov.

Na pitanje kakav je tip defanzivca Milenković, Bugarin odgovara:
„Mlad, ali izuzetno talentovan. Sa fizičkim atributima koji prevazilaze obične, on je već sada sjajno građen. Dobro skače, igra glavom i nije slučajno što Partizan ima najbolju odbranu u Superligi. Na sav taj kvalitet dodajte i njegov sjajan karakter, koji ga već sada čini jednim od najboljih fudbalera u Srbiji“, nije štedeo komplimente Božinov.

Bugarin napominje da mu je lepo u Partizanu.

„Partizan je spektakl. Veliki klub sa velikom istorijom i vernim navijačima. Srećom, imao sam ranije iskustva sa pritiskom publike u Italiji, tako da ga ne osećam u Beogradu. Dajem sve od sebe na terenu i to publika oseća. Godinu i po dana sam ovde, srećan sam, pokazao sam da vredim.“

Sledećeg leta mu ističe ugovor, a Božinov ima jasan plan kuda posle Partizana.
Ugovor mi ističe i želim da se vratim u Italiju. Nadam se kao sportski direktor, trener ili čak predsednik. Imam 30 godina, iskustvo, još sam željan uspeha“, zaključio je Božinov.

(Uzeto sa sajta:Mozzartsport) 

Нема коментара:

Постави коментар