четвртак, 24. новембар 2016.

PARTIZAN DOVODI NAPADAČA KAIRATA: Zver iz Kameruna stiže u Humsku na pregovore (VIDEO)

Leandre Tavamba će u petak biti u Humskoj na pregovorima sa crno-belima, saznaje Telegraf.Crno-beli su ga želeli i na leto, a sada su se stvorili uslovi za transfer pošto mu ističe ugovor.
Partizan već počinje prelazni rok! Kako Telegraf ekskuzivno saznaje, u petak u Humsku dolazi napadač Kairata, Leandre Tavamba, napadač iz Kameruna, koji stiže na pregovore sa crno-belima.
Crno-beli su robusnog napadača želeli i u prethodnom prelaznom roku, a sada su se stvorili svi uslovi, pošto mu ugovor sa ekipom iz Kazahstana ističe 31. decembra, pa Partizan ne mora da izdvaja obeštećenje.
Talamba je rođen 20. decembra 1989. godine u Juandeu u Kamerunu. Igra na poziciji napadača i prilično je jak i korpulentan. Visok je 1.89 metara, a tokom karijere je igrao u Kamerunu, Južnoj Africi, Libiji, Slovačkoj i Kazahstanu.
Krasi ga dobra skok igra, ali je i pred golom nemilosrdan kada treba da zatrese protivničke mreže. Ne razmišlja previše kod prilika za gol već bira najjednostavnije rešenje i često iz prve rešava šanse.
Karijeru je počeo u Kamerunu u dresu Union Duale, da bi kasnije igrao i za Aigle Rojal, pre nego što se otisnuo u Južnu Afriku, odakle je krenuo put Slovačke, gde je nosio dres Nitre i Ružomberoka.
Tavamba je od aprila na pozajmici u Kairatu, a tokom 2016. godine je u Slovačkoj i Kazahstanskoj ligi postigao kombinovano 17 golova na 45 utakmica.
Pogledajte i neke od njegovih golova i poteza koji se mogu videti na internetu.
Нема коментара:

Постави коментар