субота, 04. март 2017.

Nikolić: Osećam se glupo i poniženo

“Naivan sam izgleda“, kaže trener Partizana posle 153. večitog derbija.

Branili su iz Partizana odluku da se arbitraža 153. večitog derbija dodeli Maju Vujoviću, u pomoć je priletelo i 12 drugih superligaških klubova, ali trener crno-belih Marko Nikolićposle meča je priznao da se sada oseća glupo zbog toga što je verovao da će suđenje biti nepristrasno.
Jer velika greška Maja Vujovića dozvolila je Geloru Kangi da u 34. minutu postigne neregularan gol i dovede Crvenu zvezdu u vođstvo što je značajno uticalo i na Partizanovu postavku.

Pre početka utakmice i moj kolega iz protivničkog tabora i ja, lično verujući u njihovo kvalitet i poštenje, davali dobar primer izjavama sudije neće odlučiti derbi. A ispalo je baš tako. I ja se osećam jako glupo, pa i poniženo. Izgleda sam naivan, jer i dalje verujem da fudbal ovde može da bude bolji nego što jeste“, rekao je Partizanov šef struke posle remija od 1:1.

Pitanja nije bilo potrebno postavljati, iako je Nikolić prilično smireno govorio.

Ne kažem da treba da se pišu saopštenja. Uopšte ne treba da se pišu. Mislim da suđenje uopšte ne treba da bude tema, nego da pričamo o Uroša Đurđeviću, šutu Džona Ruiza... A da ne se večito bavimo najmanje bitnim ljudima“.

Na kraju...

Imam potrebu da čestitam igračima na pokazanoj želji, karakteru, upornosti, verovanju. Ima još dosta teških utakmica za sve nas, ima i podale bodova... Samo bi bilo dobro, neka bude prvak i Vojvodine, bilo ko, samo da se ne dozvoli da o tome odlučuju bilo koji faktori osim sportskih. Ako želimo dobro ovom našem napaćenom fudbalu“, zaključio je Nikolić.

(FOTO: Star Sport) - TEKST: MozzartSport

Нема коментара:

Постави коментар