четвртак, 30. новембар 2017.

Zagorac u Betisu: ''Cim sam cuo ponudu,prihvatio sam je''

"Bio sam jako iznenađen kada sam video klupske rezultate i to da ekipa još nije ostvarila pobedu. Nemam sumnju da će ekipa napredovati i da ćemo igrati mnogo bolje"
Saga Rade Zagorac je zavrsena.Posle svog onog vremena kada se pricalo da ce da zaigra za nas Crno-Beli klub Partizan,do sada,kada se vec zna da je izbrisao Partizan sa liste (iako mu novac nije bitan) i presao za Betis za koji kaze:
''
Jako sam srećan što sam ovde. Čuo sam mnogo toga lepog o timu. Neki od mojih najboljih drugova igrali su u Betisu nekoliko godina i rekli su mi toliko lepih stvari o gradu i klubu. To je bilo dovoljno za mene. Kada sam čuo ponudu, to mi je takođe bilo dovoljno. Odmah sam je prihvatio. Zato sam srećan što sam ovde"Jeste da je Betis dobio bas veliko pojacanje,u ovom proteklom delu sezone nisu pobedu ostvarili,ali evo dosao je Zagorac i mozda se nesto promeni.
''Istina, zbog moje visine mogu da pokrijem više pozicija. Mogu da igram sve od beka do krilnog centra, što će pomoći mojim saigračima. To je verovatno moja najveća snaga''Rade je jos dodao da ce mu u Spanskoj Ligi biti veliki izazov igranja,posto je stalno igrao u Srbiji a zatim u NBA Ligi,tako da nije imao priliku da igra u Evropi,sem u Srbiju.Tako da cemu ovo biti veliki izazov.
"Ceo život sam igrao u Srbiji, a imao sam i tim u SAD-u. Ovo je drugi put da igram van svoje zemlje, mada je u Evropi Betis moj prvi klub van Srbije. Biće to veliki izazov za mene i dobra šansa da vidim kako se igra najbolja košarka u Španiji"
Nekadasnji kapiten  Mege izjavio je jos da je bas zadovoljan ekipom i da je samo pitanje vremena kada ce Betis poceti da pobedjuje!

"Bio sam jako iznenađen kada sam video klupske rezultate i to da ekipa još nije ostvarila pobedu. Nemam sumnju da će ekipa napredovati i da ćemo igrati mnogo bolje. Kada vidite kvalitet i dubinu postave, pitanje je trenutka kada ćemo početi da pobeđujemo"

Zelimo sve najbolje Rade Zagorcu u ekipi Betisa i porucujemo mu ovom prilikom da je mogao da dodje u Partizan,da pomogne klubu u teskoj situaciji.
Ali sve se pamti Rade,Radee!

Нема коментара:

Постави коментар