уторак, 19. децембар 2017.

Čanak pred dolazak Limoža ima plan za oporavak Partizana!


Košarkaši Partizana veceras će u dvorani ‘Aleksandar Nikolić’ odigrati poslednju utakmicu na svom terenu u ovogodišnjem izdanju Evrokupa.


Ekipa Partizana u 9. kolu Evrokupa sastaje se sa francuskim Limožom, koji je ‘pobegao’ crno-belima dovoljno da u predstojeća dva meča ne mogu da ga stignu na tabeli grupe C.

Ipak, i pored toga novi trener Partizana Nenad Čanak uverava da njegova ekipa mora da ide na pobedu u svakom meču.

– Bez obzira sto smo izgubili šanse za plasman dalje u Evrokupu, Partizan u Pioniru ima obavezu da u svakoj utakmici ide na pobedu. Pokušaćemo da isrpravimo stvari koje su bile loše protiv MZT-a, pre svega da smanjimo prazan hod i da što duže držimo intervale igre u kojima je prisutan zadovoljavajući intenzitet u oba pravca. Utakmica je na dan velike slave, ali se nadam da će navijači doći da nas podrže - istakao je Čanak

Još jednu sezonu u nizu Evroliga posvećuje 9. kolo Evrokupa promociji društveno odgovornog programa – One Team. One Team ambasador KK Partizan NIS biće Mihajlo Andrić.

– Utakmica protiv Limoža je za nas odlična prilika da pred svojim navijačima još jednom damo sve od sebe, da što duže igramo na visokom nivou i pokušamo da dođemo do pobede. Istovremeno, danas ćemo se posvetiti i projektu One Team gde ćemo sa predstavnicima Specijalne Olimpijade kroz sport promovisati poštovanje, prihvatanje, inkluziju i ljudsko dostojanstvo za osobe sa invaliditetom – rekao je Andrić. 

Utakmica se igra od 20 časova u dvorani ‘Aleksandar Nikolić’.

Нема коментара:

Постави коментар