четвртак, 28. децембар 2017.

GROBARSKA HUMANOST NA DELU: UDRUŽENJE LJUBITELJA I NAVIJAČA JSD “PARTIZAN-BEOGRAD” – KOTOR U POSETI DEČJEM DOMU U BIJELOJUdruženje ljubitelja i navijača JSD “Partizan- Beograd” – Kotor ponovo su pokazali svoju humanost na delu. Tokom jučerašnjeg dana posetili su dečji dom “Mladost” u Bijeloj i tamo obradovali mališane poklonima. U sklopu te izuzetne crno-bele akcije ovi humani i izvanredni ljudi izdali su saopštenje koje Vam prenosimo u celosti.
SVAKA ČAST BRAĆI VELIKOG SRCA IZ KOTORA!
УДРУЖЕЊЕ ЉУБИТЕЉА И НАВИЈАЧА ЈСД „ПАРТИЗАН БЕОГРАД“-КОТОР
ГРОБАРИ КОТОР
У сусрет новогодишњим  и божићним празницима ,представници удружења навијача Партизана из Котора данас су посјетили штићенике дјечјег дома „Младост“у Бијелој.
Том приликом је директору дома Владимиру Делићу уручена  донација у виду ЛЕД ТВ-а марке Тесла. Током посјете и обиласка дома,честитајући им новогодишње и божићне празнике малишанима су подијељени слаткиши и навијачки реквизити са грбом нашег клуба.
Као и што смо најавили,један од главних циљева нашег удружења је и хуманитарни рад. У низу таквих акција данас смо по други пут посјетили дјечји дом у Бијелој. Надамо се да смо овом донацијом барем мало помогли овој установи и овој дјеци.
Кроз дружење са малишанима,схватили смо колико наше мало њима значи много.
Трудићемо се да посјете дјечјем дому у Бијелој  постану традиционалне.
На крају би се захвалили директору дома и свим запосленима на пријему и топлој добродошлици.
Акција је поред хуманог карактера имала за циљ показивање праве слике навијача,о којима је створена негативна и погрешна слика.


Нема коментара:

Постави коментар