петак, 29. децембар 2017.

KONAČNA ODLUKA: Poznat je novi selektor Srbije, promocija zakazana posle Božića!


Dileme više nema, Srbija je dobila novog selektora koji će predvoditi reprezentaciju na Svetskom prvenstvu u Rusiji.

Nakon odlaska selektora Slavoljuba Muslina, Mladen Krstajić postavljen je za naslednika, ali sa dodatkom ispred titule v.d., što je od danas obrisano.
Kao što je HotSport najavio pre nekoliko dana, Krstajić je i zvanično postao novi selektor i predvodiće ‘orlove na Mondijalu u Rusiji 2018. godine.
Iz FSS je potvrđeno da će promocija, zbog aktuelnih praznika, biti održana tek posle Božića, ali će svakako biti dovoljno vremena za pripremu nacionalnog tima za najveću svetsku smotru.

Krstajić je radio sa ovom generacijom tokom celog kvalifikacionog ciklusa kao pomoćnik Muslina, a odradio je i dve utakmice kao selektor na azijskoj turneji.
Tada je upisao pobedu protiv Kine i remi sa Južnom Korejom. Ono što mu se najviše ubraja kao ‘plus’ jeste vraćanje u reprezentaciju Sergeja Milinković-Savića i ostalih ‘Novozelanđana’, pa smo tako u Aziji imali priliku da vidimo gotovo ceo tim omladinskih svetskih prvaka u ‘A’ selekciji.
Mladen Krstajić je u reprezentativnoj karijeri odigrao 69 utakmica i postigao je dva gola, a u klupskoj je nastupao za Partizan, Verder i Šalke.

Нема коментара:

Постави коментар