среда, 20. децембар 2017.

Miloš Jojić : Možda se i vratim u moj Partizan!


Partizan ima velike planove za nokaut fazu Lige Evrope, pa bi u Humskoj voleli da vide svoje nekadašnje igrače Raću Petrovića, Antonija Rukavinu i – Miloša Jojića?
– Ne krijem da mi crno-beli nedostaju u svakom smislu. Međutim, u ovom momentu nije realno da se vratim, ali svakako tu opciju ne bih isključio u potpunosti. Ipak, prema Partizanu gajim posebne emocije. To je klub u kojem sam najviše naučio, gde sam proveo najveći i najlepši deo karijere. Inače, u ovoj teškoj situaciji u kojoj se Keln nalazi ne razmišljam puno o odlasku. Fokusiran sam isključivo na teren. A zainteresovanih kluba ima, iz Nemačke, pa i drugih zemalja.
Fudbalsko proleće u Srbije biće istorijsko, pošto su se prvi put u isto vreme u nokaut fazi Lige Evrope našli i Partizan i Zvezda. Kakvi su izgledi crno-belih protiv Plzenja i crveno-belih sa moskvoskim CSKA?
– I jedni i drugi mogu da prođu u naredno kolo Lige Evrope. Ubeđen sam i da će biti tako. Mislim da ih je pogledao bog prilikom žreba, ali to ipak ne znači da će im biti lako, već da su im šanse mnogo veće nego da su dobili Atletiko Madrid ili Arsenal – zaključio je Jojić.
Biće onako kako nam je suđeno
Jojić je ljudima u Srbiji česititao predstojeći praznik.
Za Novu godinu bih svima poželeo puno zdravlja, a sve ostalo će biti onako kako nam je suđeno – poručio je Zeka.

Нема коментара:

Постави коментар