петак, 29. децембар 2017.

Oglasio se Evertonov menadžer: Nije samo Rostov, pregovaramo sa više klubova

U trku je ušao i turski Genčlerbirligi


S obzirom na igre u drugoj polovini 2017, pogotovo činjenici da mu u junu ističe ugovor, Everton Luiz, uz Leandrea Tavambu, trenutno slovi za najtraženijeg fudbalera kad je Partizan u pitanju.
Zasad su najuporniji ruski klubovi, Dinamo iz Moskve i Rostov, koji bi mogli da iskoriste oklevanje Brazilca u smislu odgovora na ponudu crno-belih za nastavakom saradnje. Da je u ovom trenutku bliži odlasku nego ostanku na Topčiderskom brdu može se zaključiti i po pisanju ruskih medija.
Uveravaju da je plan rukovodstva Rostova da zgrabi 29-godišnjeg zadnjeg veznog i dalje aktuelan, bez obzira na promenu trenera i nedavno imenovanje Valerija Karpina za glavnokomandujućeg.
Još nema dogovora između Rostova i Evertona. Pregovaramo i sa drugim klubovima“, predočio je Marselo Maskani, agent Partizanovog prvotimca.

A pod „drugim  klubovima“ verovatno je mislio na italijanski SPAL (objavljeno pre nekoliko sedmica da im je na listi želja), kao i turski Genčlerbirligi (traži pojačanja već ove zime).
Isti izvor navodi da je posao na relaciji Rostov - Beograd u zastoju samo zbog praznika i da bi u prvim danima 2018. mogla da se očekuje konkretna ponuda za Evertona Luiza.
Da ne zaboravimo: i Rostov i moskovski Dinamo pominjali su se kao potencijalne destinacije i za drugog Partizanovog zadnjeg veznog, Marka Jevtovića.

Нема коментара:

Постави коментар