петак, 22. децембар 2017.

Opet tandem Đurđević - Tavamba! Partizan dobija više od 2.500.000 evra!

Darko Kovačević redovan gost u Humskoj, Olimpijakos sprema zvaničnu ponudu, Kjevo izvisio.


Posle pet meseci možda opet u istom dresu zaigraju Uroš Đurđević i Leandre Tavamba!
Od februara do kraja avgusta zajedno su krčili put Partizanu do duple krune, kasnije i plasmana u Ligu Evrope, a od januara bi mogli da se sretnu u - Olimpijakosu. Srpski napadač se preselio u Pirej poslednjih dana letnjeg prelaznog roka u transferu vredno 2.500.000 evra i kako sad stvari stoje postoje nagoveštaji da će sa starnim znancem iz Humske igrati i na stadionu „Karaiskakis“.
Večernje novosti uveravaju da je Tavamba u fokusu slavnog grčkog kluba. Podsećamo, njihov direktor Darko Kovačević - nekada i sam centarfor, kompetentan da proceni kvalitete Kamerunca - nekoliko puta jesenas je pratio uživo utakmice Parnog valjka, informisao se i o načinu igre i privatnom životu najproduktivnijeg fudbalera Partizana ove sezone i bude li sve prema najavama uskoro bi interesovanje crveno-belih moglo da se konkretizuje zvaničnom ponudom.

Jednu zvaničnu crno-beli su već odbili. Naime, tokom novembra u Humsku 1 je stigo „pismo o namerama“ italijanskog Kjeva da se Leandre Tavamba za sumu od 2.500.000 evra preseli u Veronu. Čelnici srpskog šampiona su glatko odbili takvu mogućnost, uvereni da posle odličnih izdanja u Evropi (davao golove Videotonu, baš Olimpijakosu, Dinamu iz Kijeva, Skenderbegu i Jang Bojsu) vredi više.
Kako se može čuti, predstojeći prelazni rok je idealan trenutak za prodaju Tavambe, uprava Partizana je procenila da je dostigao vrhunac u crno-belom dresu i da na njemu može lepo da zaradi. Štaviše, kolika god ponuda da bude predstavljaće čist dobitak u kasi kluba iz Humske 1, jer je bivši ofanzivac Kairata prošle zime angažovan bez obeštećenja.
A već se isplatio.


Нема коментара:

Постави коментар