уторак, 19. децембар 2017.

OZBILJNA BOMBA U HUMSKOJ: Bleki se vraća u Partizan!?

Ivica Iliev najavljuje akciju u zimskom prelaznom roku.Nikola Milenković ponovo u Humskoj! Zvuči nestvarno, ali samo na prvi pogled ako se pita Ivica Iliev. Sportski direktor Partizana u intervjuu za portal navijačla Fjorentine govorio je o Blekiju, spomenuvši i mogućnost da se Milenković vrati u Partizan, ali na određeno vreme.

- Ne isključujem tu mogućnost! Razgovaraću sa trenerom Đukićem, da vidim kakvo je njegovo mišljenje. Milenković je prošle sezone napravio fantastične stvari, postigao je i gol u finalu Kupa Srbije protiv Crvene zvezde. Loše sam se osećao kada je došlo vreme da prodamo i njega i Vlahovića - priznao je Ivica Iliev.

Iliev nema ni najmanju dilemu po pitanju toga hoće li Milenković uspeti da napravi karijeru u Italiji i uveren je da će ona biti odlična.

- Znam da mu nije lako: igrao sam u Italiji, u Mesini i jasno mi je da Nikola mora još da uči, jer se nalazi u zemlji koja je najbolja u defanzivnom fudbalu na svetu. Ipak, on u svim aspektima zaslužuje čistu desetku i verujem da je Fjorentina napravila odličan posao kada ga je kupila - istakao je Iliev.

Нема коментара:

Постави коментар