уторак, 19. децембар 2017.

PARTIZAN u zadnjim sekundama meca izgubio od LIMOGESA: Miller promasio zicer za POBEDU!Eurocup kolo 9 je zavrseno. 

Partizan 98:101 Limoges. 

Mnogo koseva,cak 199 poena na utakmici.Partizan je odigrao mnogo dobru utakmicu,videla se energija u igracima,ovo je bio neki drugi Partizan.Ali nazalost nisu pobedili Limoges.
U prvoj cetvrtini Partizan je odigrao dobro i pobedio 20:19.Druga cetvrtina je takodje bila mnogo dobra za Partizan i nju su pobedili rezultatom 31:23 cak 54 poena u drugoj cetvrtini i Partizan je otisao na poluvreme sa 9 poena prednosti Partizan 51:42 Limoges.
Na pocetku drugog poluvremena Limoges je stisnuo malo i kenulo je kosevima gostujuceg tima.

Tu trecu cetvrtinu Limoges je dobio rezultatom 25:34,opet puno poena u trecoj cetvrtini cak 59! 
I tom razlikom sto je napravljena u trecoj cetvrtini Partizan je izgubio prednost i otislo se u cetvrtu cetvrtinu sa neresenim rezultatom Partizan 76:76 Limoges.

U cetvrtoj cetvrtini pravi maraton,i na jednoj i na drugoj strani su padali kosevi,nije bilo preko 4 poena razlike ni za jednu ekipu.Partizan 2 poena Limoges 2 poena tako se igralo ''kos za kos''

Na kraju Partizan je izgubio od Limogesa na najgori moguci nacin. Partizan je gubio 96:99,Goss je pogodio dva slobodna bacanja i otislo se na Tajm-Out sa -1.Zatim je igrac Limoza napravio Faul u napadu i Partizan je imao napad za pobedu!
Nazalost,lose se zavrsilo,Miller je usao pod kos sam,nikog nije bilo oko njega,i promasio je najlakse moguce polaganje.Da je to pogodio imali bi prednost 4 sekunde do kraja.Ali opet kazem nazalost,uhvacena je lopta i odma transport lopte u polje protivnika i dva poena za Limoges.

Utakmica se zavrsila rezultatom 98:101 za ekipu iz Francuske.
Nadamo se da ce Partizan odrzati ovu bolju igru,i da ce doci pobede sa novim trenerom!


Нема коментара:

Постави коментар