петак, 22. децембар 2017.

Petar Đuričković tri godine u Xanthi. HVALA TI NA SVEMU!

Sporazumni raskid sa Partizanom..


Mohamed el Monir je „povukao nogu“ i pre dva dana napustio Partizan, a po istom principu danas je crno-bele napustio i - Petar Đuričković.
Krilni vezista je posle godinu i po dana boravka u Humskoj 1 dobio „čiste“ papire i sporazumnim raskidom ugovora okončao boravak na Topčiderskom brdu.
Đuričkovićeva naredna adresa biće Ksanti. Grčki prvoligaš, na čijoj klupi sedi Milan Rastavac, a čiji gol čuva Živko Živković utanačio je detalje saradnje sa 26-godišnjim Prištincem. On se već zaputio u novi klub s kojim će potpisati trogodišnji ugovor. I tako obnoviti saradnju upravo sa Rastavcem koji mu je bio trener tokom boravka na Čairu.Došao je trenutak da krenem dalje. Za mene je ovo novi izazov u karijeri, a spreman sam da opravdam poverenje koje sam dobio i doprinesem uspesima ekipe“, poručio je Đuričković u izjavi za Hot sport, a saznajemo da je na rastanku oprostio dug crno-belima, kao i da Partizan neće dobit ništa na ime obeštećenja za momka kome je u junu isticao ugovor, ali je rasteretio igrački kadar.

Petar Đuričković je ove sezone igrao na 17 utakmica (šest puta starter), nije dao, ali je namestio tri gola, a Humsku 1 je napustio posle godine u kojoj je bio deo tima koji je osvojio duplu krunu i izborio plasmna u šesnaestinu finala Lige Evrope.

Нема коментара:

Постави коментар