уторак, 26. децембар 2017.

POSLE ODLASKA IZ PARTIZANA: Nećete VEROVATI gde je sada Samardo Semjuels?

Zbog kršenja klupske discipline napustio crno-bele.

Nije bio slavan odlazak Samarda Semjuelsa iz Partizana. Jamajčaninu su crno-beli bili drugi klub od početka sezone, a gorostasni centar je prekršio klupsku disciplinu i od čelnika višestrukog šampiona Srbije i ABA lige dobio otkaz.


Prema pisanju italijanskih medija, Samardo je ponovo u akciji. Semjuels je počeo sa treninzima, stacionirao se u gradiću Lentate sul Seveso, severno od Milana trenira u hali mesnog trećeligaša i želi da povrati formu.
To mu neće predstavljati problem, ali bolje mu je da poradi na samodisciplini, budući da je u većini klubova pravio nestašluk i leđima zatvarao vrata.
Posle napuštanja Barselone prošle godine, Samardo je promenio čak pet klubova. Ni u jednom se nije proslavio, u Betisu iz Sevilje za nepunih mesec dana tokom priprema došao je u sukob sa trenerom Alehandrom Martinezom.
Branio je boje Đangsua iz Kine, italijanskog Brindizija, pa u pripremnom periodu letos i izraelskog Makabija (Haifa). Samo su čelnici Partizana odlučili da rizikuju i to im se nije isplatilo. Kod ostalih je dobijao ekspresno šut-kartu.
Posle svega navedenog, ostaje pitanje da li će centar sa Jamajke u svom narednom klubu sastaviti preko mesec dana.

Нема коментара:

Постави коментар