понедељак, 18. децембар 2017.

Prva Partizanova zelja - najbolji igrač Superlige!

Konkurencija za sjajnu "desetku" su Crvena zvezda i Portugalci.
Nije potrebno biti mnogo pametan, pa sabrati dva i dva. Partizan, kao šampion države, želi najbolje. A najbolji je – Đorđe Ivanović. Zato su crno-beli označili „desetku“ Spartaka Ždrepčeve krvi, MVP-a jesenjeg dela Superlige, prvim pikom kad je reč o pojačanjima sa ovdašnje scene.

Nasi celnici su i pre kraja prvog dela sezone i proglasivanja MVP-a za ovu polu sezonu Djordja Ivanovica,videli o kakvom se talentu rade i verujemo da ce ga dovesti u zimskom prelaznom roku u Crno-Bele redove!Čak ni novac,ne bi predstavljao problem za Partizan, koliko dva ograničavajuća faktora. Prvi je saznanje da Đorđa Ivanovića u svom timu želi i Crvena zvezda, kao i neimenovani portugalski prvoligaš, a drugi da je klub sa Marakane poslednjih godina u sjajnim poslovnim odnosima sa Subotičanima, što može da utiče na realizaciju posla. Ili, u slučaju crno-belih, izostanak istog.

Kako god, Đorđe Ivanović bi ekipi Miroslava Đukića legao kao „kec na 10“. Iz prostog razloga što je i jasno da je Parni valjak jesenas najviše zakazao u kreaciji iz sredine terena, odnosno, nije imao igraca koji bi spremao šanse Leandreu Tavambi i OgnjenuOžegovićuSejduba Suma nije opravdao očekivanja, možda i zbog toga što nije igrao na pomenutoj poziciji. A Ivanović je na mestu organizatora igre procvetao pod komandom trenera Aleksandra Veselinovića, s krila ga je pomerio u središte veznog reda, dodelio mu i kapitensku traku, a momak rođen u Vukovaru to vratio tako što je postigao 11 golova i bio ubedljivo najbolji pojedinac Spartaka.

Ukoliko se čelnici Spartaka i Đorđe Ivanović na kraju odluče za Partizanovu on bi postao prvo pojačanje aktuelnog prvaka iz Superlige, uz podsećanje da su na radaru sportskog sektora i povratnici Radosav PetrovićAntonio Rukavina, tandem iz Kairata, ŽarkoMarković i Žerar Gou, kao i otpisani zadnji vezni Olimpijakosa, Saša Zdjelar.

Нема коментара:

Постави коментар