уторак, 19. децембар 2017.

Nikola Aksentijević na pragu Partizana!?

Ako se izjalovi još jedan planirani povratak...
Trend povratnika u Partizan mogao bi da nastavi - Nikola Aksentijević!


Prvotimac niškog Radničkog slovi kao potencijalno rešenje za poziciju desnog beka u Humskoj 1. Ili kao podrška Miroslavu Vulićeviću ili kao trajno rešenje uz aut liniju na tom delu terena, zavisno od procene stručnog štaba.Pod jednim, vrlo bitnim, uslovom. Da se izjalovi posao oko angažmana prvog pika crno-belih, Antonija Rukavine, takođe mogućeg povratnika, iz Viljareala. Rukavina je prva želja sportskog sektora, trener Miroslav Đukić ga je lansirao u fudbalsku orbitu u mladoj reprezentaicji Srbije i u Humskoj 1 po dolasku iz Bežanije, ali srpski reprezentativac ima „jak“ ugovor na Madrigalu i pitanje je koliko je njegov povratak u Beograd izvodljiv.
Zato, kao realnija, pristupačanija, možda i logičnija opcija nameće se povratak NikoleAksentijevića. On je pre pet i po godina napustio crno-belu stranu Topčiderskog brda i otisnuo se u Vitese (fiktivno, u Apolon sa Kipra), u Holandiji se, međutim, nije naigrao, klub iz Arnema ga je narednog leta vratio Beograđanima u i vidu pozajmice (četiri utakmice), posle čega su usledile epizode u OFK Beogradu i Muskronu. Ne baš pohvalne.


Tek kad je raskrstio sa Viteseom živnula je karijera Nikole Aksentijevića. Lane je bio član Vojvodine, a od ovog leta Radničkog iz Niša, gde je jedan od najstandardnijih igrača. Odigrao je 17 utakmica, postigao i gol na gostovanju Bačkoj, a vršilac selektorske dužnosti Mladen Krstajić naknadno ga je pozvao u A reprezentaciju i omogućio da debituje na novembarskom susretu sa Južnom Korejom.

Partizanu je kao „hleb“ potreban desni bek. Da li su se čelnici odlučili za Nikolu Aksentijevića, kome ugovor sa Nišlijama ističe u junu?

Нема коментара:

Постави коментар