четвртак, 21. децембар 2017.

Tavamba: Nadam se zimskom transferu.

Možda i najbolji igrač Partizana u jesenjem delu Leandre Tavamba rekao je za kamerunske medije da bi voleo da ode tokom zime u neku od najboljih evropskih liga.


Tavamba ističe i da se nada pozivu u reprezentaciju Kameruna.
Mogu da budem zadovoljan svojom statistikom u jesenjem delu sezone. Mislim da sam dobro završio prvi deo. Imao sam 14 golova i 9 asistencija. Nameravam da radim još napornije kako bih napredovao u drugom delu. Želim da zadržim momentum“, kaže Tavamba i ističe da želi transfer u jaču ligu:
Naravno. Od početka svoje karijere sanjam da igram u nekoj od najjačih liga. Oduvek radim kako bih ostvario taj cilj. Nadam se da će moja jesenja statistika biti dovoljna da ostvarim zimski transfer. U suprotnom ću nastaviti da radim kako bih ga ostvario sledeće sezone.
Da li ima interesovanja?
Da, postoje kontakti. U toku su razgovori. Ali za sada nema ništa konkretno. Nema još uvek konkretne ponude na papiru. Moji agenti razgovaraju sa nekoliko klubova. Nadam se da će sve ispasti pozitivno.
Reprezentacija?
Radim naporno i svoju sudbinu sam prepustio Bogu, trudim se da izborim poziv u nacionalni tim.
Da li zaslužuješ poziv?
Sve zavisi od selektora. Igrači se pozivaju na osnovu taktike. Posle toga dolazi kvalitet igrača. Ja znam da ima kvalitet i nadam se da je on dovoljan za reprezentaciju.


Izvor:Volimpartizan.rs

Нема коментара:

Постави коментар