петак, 22. децембар 2017.

VELIČKOVIĆ ISKRENO, KAO I UVEK: Nedostaje mi pozitiva u ‘Pioniru’! Šta nije bilo dobro? Ako mene pitate…


Kapiten košarkaša Partizana Novica Veličković rekao je da želi da 2018. godina bude bolja za crno-bele i dodao da bi voleo da se klub vrati na mesto gde je bio.

– Godina je bila turbulentna, mnogo stvari je obeležilo… Želim bolju 2018, to je u suštini i jedino što i želim što se tiče Partizana. Ovaj klub je meni mnogo dao i voleo bih da se vrati na mesto gde je bio – rekao je Novica Veličković.
Na pitanje šta je ono što je ostavilo dobar utisak na njega u godini na izmaku, Veličković je istakao dobru hemiju medju igračima.
– Bilo je dobro druženje, bilo je i nekih dobrih pobeda… Šta nije bilo dobro? Nije bila dobra Super liga, nije bilo dobro to što je pola ekipe bilo zaraženo u momentu kada je bila borba za trofej. To su neke stvari koje nisu bile dobre ako mene pitate – rekao je Veličković.
Kapiten Partizana je naveo da ‘mnogo toga’ može da bude bolje u nastavku sezone.
– Novi trener je sa nama, trener koji vrlo dobro zna šta je ovaj klub, i njemu je isto mnogo dao kao i meni – rekao je Veličković.
Veličković je na kraju otkrio šta mu najviše nedostaje.
– Želim da se se oseti ta neka pozitiva. Ono što ja pamtim s Partizanom od ranije je ta neka pozitivna energija koja se osećala kad izadješ u Pionir. To treba da se vrati i to je ono što meni najviše i fali. To mi moramo da zaslužimo, to pričam svaki dan i saigračima, borbenošću, energijom. To će svaki navijač Partizana prepoznati i nagraditi – zaključio je Veličković.

Нема коментара:

Постави коментар