уторак, 16. јануар 2018.

EVERTON NA TRENINZIMA, CRNO-BELI NUDE TROGODIŠNJI, DUPLIRANI UGOVOR?


Nakon pet dodatnih dana odmora koje je dobio od stručnog štaba ljubimac navijača stigao je i u Beograd, a da li će se u prestonici Srbije zadržati i duže, pokazaće naredni dani.
Partizan želi da zadrži neumornog Brazilca, to su u više navrata isticali i poslovni direktor Miloš Vazura, i sportski direktor Ivica Iliev. Iliev je čak u izjavi za klupsku televiziju otkrio da je klub spreman da Evertonu duplira ugovor, a nezvanično se moglo čuti da je za vezistu spreman trogodišnji ugovor vredan pola miliona evra po sezoni. Međutim, ta suma i dalje nije ni blizu one koju nudi nekoliko stranih klubova.
U prethodnih nekoliko dana se u domaćim medijima pojavila informacija da je Partizan odbio prvu ponudu SPAL-a, vrednu 600 hiljada evra. Dani pred nama pokazaće da li to znači da se navijači kluba iz Humske mogu nadati ostanku svog ljubimca. Kako se nezvanično moglo čuti od izvora bliskih klubu, ugovori koji se nude iz inostranstva su za Evertona potencijalno i ugovori karijere, čak i duplo veći od onoga što nudi Partizan, pa ostaje da se vidi da li čelnici kluba imaju i druge adute koji bi ubedili neumornog vezistu da pored takvih ponuda ostane u crno-belom i nakon ove zime.

Нема коментара:

Постави коментар