уторак, 16. јануар 2018.

VILIJAMS-GOS I NAREDNE SEZONE U PARTIZANU?


U intervju-u Espresu predsednik crno-belih govorio je, između ostalog, i o planovima za narednu sezonu kad je u pitanju igrački kadar.
Navijače Partizana zabrinula je vest koja je prostrujala košarkaškom čaršijom, da bi u slučaju dobre ponude ekipu mogao da napusti i trenutno najbolji pojedinac, Najdžel Vilijams-Gos. Ipak, da razloga za zabrinutost nema, potvrdio je predsednik kluba, Ostoja Mijailović, izjavivši da je američki plejmejker potreban crno-belima i da će se sa njim uskoro pregovarati i o produžetku ugovora koji bi omogućio ostanak ovog momka u Partizanu i naredne sezone.
Kako se nezvanično moglo čuti, prilikom dolaska u Partizan postignut je dogovor sa igračem i menadžerom Aleksandrom Raškovićem prema kome bi nakon ove sezone Vilijams-Gos mogao da pređe u redove Jute ukoliko se tokom leta izbori sa ugovor sa ovim klubom. Međutim, kako sada stvari stoje uprava giganta iz Humske rešila je da proba da se izbori ostanak fenomenalnog plejmejkera i nakon predstojećeg leta, što bi svakako obradovalo navijače crno-belih.

Нема коментара:

Постави коментар