понедељак, 05. март 2018.

Oglasio se Stolica: Imam ugovor s Vojvodinom, tek sam počeo veliki posao...

Čini se da će Partizan morati da nastavi potragu za novim trenerom


Sve je bilo spremno za inauguraciju Ilije Stolice u Humskoj! Posle izvesnog rastanka sa Miroslavom Đukićem (traži se najbolji modalitet za raskid ugovora), aktuleni šef stručnog štaba Vojvodine postao je prvi pik uprave crno-belih.
Odgovorni iz Humske su čak krenuli u pravnu ofanzivnu, pošto su saznali da ugovor nekadašnjeg napadača Partizana i Zemuna sa Vojvodinom nije verifikovan kod notara. Očekivalo se da Stolica možda već u sredu sedne na klupu crno-belih, ali...
Mladi stručnjak se oglasio putem zvaničnog sajta Vojvodine i saopštio da su mu svi planovi vezani za Novi Sad. Tačnije, da je fokusiran na derbi sa Zvezdom.
„Ja sam trener Vojvodine i imam ugovor sa klubom, te sam fokusiran isključivo na dešavanja u mom timu i svu svoju koncentraciju sam usmerio jedino ka predstojećem derbiju protiv Crvene zvezde. Sa Vojvodinom smo tek započeli veliki posao revitalizacije kluba, koji trenutno sigurno nije na željenom i očekivanom nivou. Iz tog razloga, sva moja pažnja usmerena je u tom pravcu i pripremi mojih igrača za izazove koji nas očekuju“, poručio je Stolica.

Čvrst stav ili manevar iz Novog Sada... Pokazaće vreme.

Нема коментара:

Постави коментар