понедељак, 05. март 2018.

PAOK ostaje bez titule za zelenim stolom: Oduzeta tri boda, derbi sa Olimpijakosom registrovan rezultatom 0:3!

Žestoka kazna za klub iz Soluna


U Solunu se titula čeka od 1985. godine, delovalo je da je ove sezone bliža nego ikad, ali PAOK će teško do šampionskog trofeja ove godine. Crno-beli iz Soluna kažnjeni su oduzimanjem tri boda zbog prekida utakmice sa Olimpijakosom, a derbi na Tumbi registrovan je rezultatom 0:3! Pored toga, PAOK će naredne dve utakmice pred svojim navijačima igrati bez publike, a već prva je okršaj sa liderom AEK-om 11. marta (18.30). Domaćin je kažnjen i novčanom kaznom od 30.000 evra.
AEK je na prvom mestu sa 54 boda, drugi će biti Olimpijakos sa 50, a PAOK tek treći sa 49… Ukoliko crno-beli iz Soluna ne savladaju AEK u derbiju, sve će praktično biti izgubljeno i u ovoj sezoni.
PAOK je na kraju platio ceh divljanja svojih navijača, koji su pred početak velikog derbija u Solunu rolnom riskalnih računa pogodili trenera Olimpijakosa Oskara Garsiju. Sve se dogodilo u trenutku kada su igrači dva tima izašli na teren i čekao se početak meča, ali utakmica nije ni počela, pa su se čekale drastične mere tamišnjeg nacionalnog Saveza.
Disciplinske mere su bile više nego rigorozne po PAOK, a mogle bi direktno da odluče i borbu za šampionsku titulu.

Нема коментара:

Постави коментар