понедељак, 05. март 2018.

Tavamba: Jednostavno - desi se

“Nijednom igraču ne prija da njegov tim gubi”, dodaje Partizanov napadač


Navijači razočarani, uprava zamišljena, a igrači? Leandre Tavamba uverava da ni u Partizanovoj svlačionici atmosfera nije najbolja posle loših rezultata na početku prolećne polusezone.  Ali i da će uskoro krenuti najbolje.
"Naravno da nijednom igraču ne prija da njegov tim gubi, pa tako ni nama. Jednostavno, desilo se da sa jedne strane nismo imali sreće, da su ulazili i golovi iz ofsajda, a sa druge strane da nas je poraz u Češkoj negde poremetio. Potrebno je i nama da sve to što nam se dešavalo saberemo i oduzmemo ,da se konsolidujemo i da nastavimo da dobro radimo", kaže napadač crno-belih za klupski sajt.

Svestan je ipak da navijači nisu baš grupa ljudi poznata po strpljenju.
"Razumemo da svi očekuju da Partizan stalno pobeđuje, sa čim se i mi slažemo, ali znamo svi da se jednostavno desi da - ne ide . Koliko mi želimo da dominiramo i da pobeđujemo, verujte mi, znamo mi unutar tima.  Stalno međusobno pričamo i analiziramo. Ali siguran sam da će doći sve na svoje i da će Partizan biti onaj pravi! Važno je da verujete u nas  i da osetimo da imamo podršku", kaže Tavamba.

Odgovor sa tribina videćemo već u sredu. U Humsku stiže Rad.

Нема коментара:

Постави коментар