субота, 03. март 2018.

Đukić o povicima “Đukiću, odlazi“: Moj zadatak je da nastavim (VIDEO)

Partizanov šef struke nastavlja posao


Nekako su se iščupali u Lučanima, protiv Zemuna su u poslednjim sekundma uzeli bod i na kraju - potrošili svu sreću koja ih je pratila. U 25. kolu Superlige još jedno bledo izdanje crno-belih i sada - poraz. Radnički iz Niša jeste bio u inferiornom položaju celim tokom utakmice, ali su Partizanovi napadi uglavnom bili jalovi, a i one tri prave šanse koje su stvorili aktuelni šampioni - nisu koristili.
Sa druge strane, jedan pravi pokušaj Nišlija urodio je plodom. Milan Pavkov je crno-bele značajno udaljio od titule. Partizanov šef struke Miroslav Đukić ipak odbija da pokuša da kritikama razmrda ekipu. Smatra da njegov tim danas jednostavno nije imao sreće.
Nikad nije dobro kad izgubite. Ekipa je napravila četiri ili pet šansi, po ovom terenu jednostavno ne možete više. A taj jedini šut koji su oni imali završio je u našoj mreži“, smireno je Đukić sumirao utiske govoreći za TV Arena Sport.

Izraz lica nije mu se promenio ni kada je upitan da prokomentariše i povike “Đukiću, odlazi“ sa tribina, iako je jasno da mu nije drago zbog takvog stava Partizanovih navijača.
Normalno je da se tako nešto dešava kada nema rezultata. Ali moj zadatak je da nastavium da radim sa ekipom, da izvučem maksimum iz ekipe“, odgovara Đukić.

Нема коментара:

Постави коментар