четвртак, 26. јул 2018.

Humska jedinstvena: Đukiću, odlazi!

Poraz u Surdulici naterao navijače Partizana na reakciju

Humska jedinstvena: Đukiću, odlazi!

Niko više na stadionu u Humskoj ne veruje Miroslavu Đukiću. Šef struke Partizana dočekan je salvom zvižduka i ogromnim negodovanjem navijača sa sve tri tribine koje su bile otvorene za prvu utakmicu drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope protiv litvanskog Trakaija.

Da se večeras neće prijatno osećati postalo je jasno u trenutku dok je zvanični spiker najavljivao aktere meča. Sve igrače Grobari su pozdravili aplauzima, a kad je izgovoreno ime nekadašnjeg selektora Srbije, sa tribina je zagrmelo: "Đukiću odlazi".

Nekoliko minuta kasnije, dok je zajedno sa saradnicima iz stručnog štaba izlazio iz tunela podno istočne tribine, mogao je vrlo dobro da čuje istu poruku sa svih tribina, a Grobari sa protestima nisu prestali sve dok Đukić nije došao do klupe na zapadnoj strani.

Na osnovu ovakvog prijema, jasno je da su i najvatrenije pristalice izgubile strpljenje, jer se dok sada Jug nije oglašavao po pitanju trenera, ali je poraz u Surdulici na superligaškoj premijeri očigledno prelio čašu nezadovoljstva.

Нема коментара:

Постави коментар