понедељак, 23. јул 2018.

Lola #99: Doveo sam liniju do savršenstva! Grešio sam, ali uvek sam bio profi!

„Formu sam doveo u red“, uverava novi-stari vezista Partizana

Lola #99: Doveo sam liniju do savršenstva! Grešio sam, ali uvek sam bio profi

Saša Ilić, Ivica Kralj, Niša Saveljić, Danko Lazović, Zvonimir Vukić i Stefan Babović. A od danas u odabranom krugu fudbalera koji su posle SFRJ triputa dužili dres Partizana i – Milan Smiljanić.

Iskusni vezista se posle pet godina u inostranstvu opet vratio u Humsku 1. Kako sam kaže, ovoga puta, kao zrelija osoba.
„Doveo sam liniju do savršenstva. Pogotovo u ovim godinama“, kaže 32-godišnji Lola, koji kaže da su noćni izlasci, koje su mu navijači spočitavali minulih dana, prošlost. „Nije baš sve tako kao što je predstavljano u medijima. Svi smo tad bili mladi, ludi, ali nikad nisam uradio nešto pogrešno po klub. Bilo je grešaka, neću da kažem da nije, ali sam sve vreme bio profesionalac i nikad nisam propustio utakmicu zbog povrede ili neke greške“.

Zvanični podaci pokazuju da je minule sezone odigrao 29 utakmica za izraelski Hapoel iz Aškoelona, da bi po istekuugovora kao slobodan igrač stigao na Topčidersko brdo.
„U poslednje tri sezone igrao sam dosta i redovno. Formu sam doveo u red. Drago mi je što su ljudi iz kluba to prepoznali, a nadam se dobroj saradnji“.

Ističe da je dogovor sa novim poslodavcima postignut eskpresno i da je protkan snažnim emocijama.
„Iznenadio sam se kad me je pozvao sportski direktor. Nisam očekivao sa će to ostvariti. Drhtao sam dok sam se javljao na telefon, jer taj poziv ne može da se odbije. Nisam više klinac da pričam kako je igranje u Partizanu san, ali je suva istina da je ovo jedini klub u kome mogu da dam 100 odsto svojih mogućnosti. I više od toga. Svi pre ili kasnije želimo da se vratimo, tako da je moja sreća neizmerna“.

Uskoro opširnije...

Нема коментара:

Постави коментар