петак, 20. јул 2018.

Milan Lola Smiljanić dve godine u Partizanu!

Ponovo će sarađivati sa čovekom koji ga je lansirao

Milan Lola Smiljanić dve godine u Partizanu!

Milan Lola Smiljanić je novi fudbaler Partizana! Ugovor će biti potpisan na dve godine, a popularni Lola će u ekipi iz Humske 1 zameniti Marka Jevtovića koji je juče finiširao transfer u tursku Konju.

Miljenik Miroslava Đukića, koji ga je 2007. godine lansirao u orbitu, ukupno je šesto pojačanje Parnog valjka u aktuelnom prelaznom roku. Došao je bez obeštećenja, što se uklapa u klupsku politiku, koja je ovog leta izdvojila samo 350.000 evra za transfer Nemanje Nikolića iz Spartaka.

Đukić je sa Smiljanićem prvo radio u mladoj reprezentaciji, potom u Partizanu, a onda i u seniorskoj selekciji Srbije. Nakon serije kvalitetnih partija u tom trenutku ostvario jedan od većih transfera u karijeri prelaskom u španski Espanjol za obeštećenje od 3.000.000 evra. 

USKORO OPŠIRNIJE...

4 коментара:

  1. Ivice pa da li si ti dečko normalan ??!! Koji je tebi k čoveče koji crni Lola , ja slavio kad je odlazio iz Partizana ti ga sad vraćaš ? Najbolje je još i Babovića da dovedeš pa da vas stvarno metlama najurimo iz svetinje , koji ti je kurac bre stvarno nema na kom portalu te nisam hvalio za sve ovo što si kao sportski direktor uradio za Crno Bele , međutim ovo sa Lolom ti ne da nije trebalo nego stvarno ne kapiram odakle ti ideja za Smiljanića ? Užas ..

    ОдговориИзбриши
  2. Previse oprostenih dugova,previse prodatih mladih igraca,previse pozajmica mladih igraca.Ispada kao da teramo mlade igrace da bi dovodili starije.Ne sporim ja kvalitet Lole,ali isto tako mislim da bi trebalo davati sanse mladim igracima.Barem u prvenstvu.

    ОдговориИзбриши