уторак, 24. јул 2018.

Zdjelar ima jednu molbu za navijače

Saša Zdjelar pred meč sa Litvancima


U četvrtak 26. jula 2018. godine crno-beli će igrati 2. kolo kvalifikacija za Ligu Evrope protiv ekipe Trakaj iz Litvanije. O meču koji počinje u 20:30 minuta govori prvotimac Partizana Saša Zdjelar.

− Iznenađenja u fudbalu više nema, to je rečenica koja se sada stalno izgovara, ali je imala potvrdu i kroz početak kvalifikacija, ali i na završenom SP u Rusiji. Fudbalska tehnologija je mnogo napredovala ,sve je dostupno preko interneta, a mogućnosti za usavršavanja su mnoga. O ekipi Trakaja ne znamo mnogo, ali budući da su pobedili Irtiš koji je bio favorit, govori da ni u jednom trenutku nema potcenjivanja protivnika. Sigurno da je reč o o dobroj i organizovanoj ekipi o kojoj ćemo više saznati kroz analizu.

Očekivanja:

− Očekivanja su velika kao i uvek kada igramo pred našim navijačima, jer smo svesni dresa koji nosimo, a i njihovih očekivanja od svakog igrača Partizana. Želeo bih da im poručim da budu stpljivi, imamo dobar tim, mlad tim. Imamo tri momka od 18 godina i za sve je potrebno vreme, pa i za njih. Uz to imamo dosta novi igrača što zahteva vreme da se ekipe uigra. Želim da ih pozovem da dođu u što većem broju, jer nam njihova podrška mnogo znači − kaže Saša Zdjelar.

Нема коментара:

Постави коментар