недеља, 26. август 2018.

Bešiktaš pravi uvertiru za Partizan!

Na Vodafon Arenu stiže Antalija (20.45)

Bešiktaš pravi uvertiru za Partizan

Loris Karijus je stigao na dvogodišnju pozajmicu, Bešiktaš se sprema za borbu s Partizanom za ulazak u Ligu Evrope, ali pre toga mora da završi posao koji čeka u turskom šampionatu. Na Vodafon Arenu stiže Antalija danas od 20.45 časova. I to je ono o čemu crno-beli iz Istanbula moraju da razmišljaju.

Bešiktaš je posle dva meča u sezoni maksimalan i ima obe pobede. Danas ne bi trebalo da ima težak zadatak jer mu u goste dolazi tim koji posle dve utakmice u sezoni ima poraz i remi. Dakle, jedan osvojen bod.

Zbog toga, ali i zbog meča s Partizanom koji je zakazan za četvrtak od 20 časova, Šenol Guneš bi danas mogao da izvede kombinovan sastav. Svakako neće moći da računa na Džermejna Lensa i verovatno na golmana Zengina, ali i pored njih dvojice očekuje se da Guneš malo prošara ekipu i odmori nosioce.

Bešiktaš dobro stoji u mečevima protiv Antalije pošto je dobio dva poslednja međusobna duela. Kod kuće je bio bolji s 2:0, a u gostima s 2:1.

Gledajući istorijat sudara dve ekipe, od 1998. godine na ovamo Antalija nikada nije uspela da savlada Bešiktaš u gostima u zvaničnim mečevima.

Deluje da Bešiktaš ima dobre uslove da napravi zadovoljavajuću uvertiru pred sudar s Partizanom.

Da li će to i uraditi?


Нема коментара:

Постави коментар