петак, 10. август 2018.

Ono kad je emocija jača od ugovora: Novica zna zašto

Partizan potvrdio ostanak kapitena i za sezonu 2018/2019

Ono kad je emocija jača od ugovora: Novica zna zašto

Nije bila dilema „da li“, nego „kad“. A danas je i ona razvejana, pošto je Novica Veličković potpisao ugovor na godinu dana i tako potvrdio ono što se odavno znalo: da će ostati kapiten renoviranog tima crno-belih.

Iskusnio krilni centar je ozvaničio nastavak saradnje sa crno-belima, čiji dres će u drugom mandatu nositi treću sezonu, po povratku iz Trabzona.
„Već sam mnogo puta isticao šta za mene znači igranje u dresu Partizana. Kolika je to čast i kolika je privilegija biti kapiten najvećeg kluba u regionu. Odnos između Partizana i mene je odavno čvršći od bilo kog ugovora, tako da je ovo danas bila samo formalnost“, pojasnio je Novica motive odluke da ostane deo kluba iz Huimske 1.

A ovog leta sportski direktor predsednik Ostoja Mijailović i sportski direktor Nikola Lončar postarali su se da trneneru Nenadu Čanku obezbede pojačanja, pa su već angažovani Markus Pejdž, Aleksej Nikolić, Rade Zagorac, Džok Lendejl i Amar Gegić.
„U ponedeljak krećemo sa radom, ambicije su nam na nivou renomea kluba. Znamo koliko težak put nas čeka do ostvarenja tih ambicija“, dopunio je Novica Veličković, koji se nalazi na trećem mestu večne liste košarkaša sa najviše utakmica za Partizan.

Нема коментара:

Постави коментар