петак, 17. август 2018.

Partizan traži odlaganje meča sa Radom!

Superliga na potezu

Partizan traži odlaganje meča sa Radom

Po svemu sudeći, neće večiti rivali srpskog fudbala igrati utakmice ovog vikenda. Zajednica Superlige je još u sredu odložila susret Napredak – Crvena zvezda, kako bi prvak države imao više vremena da se spremi za okršaj sa Salcburgom u plej-ofu za plasman u Ligu šampiona, a isti zahtev u kancelariju na Terazije 3 proslediće Partizan.

Crno-beli će danas dostaviti dopis u kome traže da se meč sa Građevinarima, planiran za nedelju od 19 časova, pomeri za neku drugu priliku. U obrazloženju zahteva stajaće da je ekipi Zorana Mirkovića neophodno da skupi snagu i što kvalitetnije pripremi duel sa Bešiktašem na završnoj stepenici do proboja u grupnu fazu Lige Evrope.

Ako se na Banjici saglase, susret petog superligaškog kola igrao bi se u nekom drugom terminu. Ili tokom predstojeće reprezentativne pauze ili u prvoj polovini oktobra, kad se prvenstvo opet prekida zbog obaveza državnog tima.

Podsetimo, prošle godine u isto ovo vreme Zajednica Superlige odložila je susrete Borac – Crvena zvezde i Napredak – Partizan, kako bi predstavnici u evrokupovima mogli da uhvate zalet za susrete sa Krasnodarom i Videotonom, što se ispostavilo kao dobro rešenje, jer je srpski fudbal bio na dobitiku. Zato ne bi smelo da bude dileme ni kad je ovaj zahtev crno-belih u pitanju.

Нема коментара:

Постави коментар